Luettelo tuotteista valmistajittain Goljat

/sivu
Näytetään 13 - 24 / 27 tuotteesta
 • 5 Arvostelua

  Goljat penkkipunnerruspenkki kovaan käyttöön. Penkki perinteisellä korkeussäädöllä täyttää myös kaikki kilpapenkin vaatimukset. Koska turvallisuus on tärkeää, säädettävät turvaraudat tulevat aina penkin mukana. Kaikki Goljatit ovat kotimaisia kovaan kuntosalikäyttöön tarkoitettuja, erittäin laadukkaita ja viimeisteltyjä kuntosalilaitteita. Made in Vaasa. Rahoitus mahdollisuus!

 • Pikanäkymä
  145,00 €
  Alv 0%
  1 Arvostelua

  100% kotimainen, entistäkin paremmasta koivuvanerista valmistettu erittäin laadukas ja valmiiksi kasattu Goljat Plyobox. Laatikon mitat ovat 20, 24 ja 30 tuumaa (noin 51 cm x 61 cm x 76 cm) = tarkka kisamitoitus. Vahvarakenteisen boxin paino on 28 kg. Boxi toimitetaan puunvärisenä, muut värit tilaustyönä. Made in Vaasa.

  145,00 €
  Alv 0%
 • Goljatin Power rackeja voidaan muokata asiakkaan toiveiden mukaan. Kaikki ovat erittäin tukevia ja vahvarakenteisia. Tankokoukkujen ja turvarautojen korkeuden säädöt ovat 5cm välein. Power rack ja Crossfit rack telineistä voidaan rakentaa halauamasi kokonaisuus - iso tai pieni. Made in Vaasa. Rahoitus mahdollisuus!

 • 1 Arvostelua

  Tässäkään Goljat ei tyytynyt tavalliseen. Scott käsipainolla tai mutkatangolla tehdään usein kulmassa, jossa vastus häviää liikkeen lopussa. Tässä penkissä vapaapainoliikkeet voi tehdä pystysuoralla laudalla, jolloin vastus pysyy liikkeen loppuun saakka. Taljaliikkeet voi tehdä kaikissa kulmissa ja vaikka kyynärpäät ylhäällä pään yli. Siirtopyörien avulla penkki liikkuu helposti. Made in Vaasa

 • 1 Arvostelua

  Goljat uutuus. Jokainen Goljat laite yksityiskohtia myöten on tarkasti mietitty. Tätäkin penkkiä on suunniteltu pitkään ja hartaasti. Lopputulos on sen mukainen. Penkin korkeus ja kulma on säädettävissä 2,5 cm välein. Alin korkeus on alle 70 cm ja ylin yli 110 cm. Kasvoaukolla varustettu pehmuste on jalkojen kohdalta leveämpi ja käsien kohdasta kapea. Jaloille on ylös-alas säädettävä tuki.

 • 1 Arvostelua

  Harvinainen laite nyt Goljatin valikoimassa. Erittäin tukeva ja hyvillä säädöillä varustettu sissikyykkylaite. Sissikyykkyllä saat etureidet varmasti hapoille. Pyörät helpottavat laitteen siirtämistä esim. supersarjoja varten toisen laitteen lähelle. Paikat myös vastuskuminauhoille. Made in Vaasa. Rahoitus mahdollisuus!

 • 4 Arvostelua

  Tämän parempaa kulmasoutulaitetta ei ole! Tyylikkäässä ja vahvarakenteisessa Goljat T-Bariin käyvät kaikki taljojen kahvat. Laitteessa on myös säädettävä aloituskorkeus eripituisille käyttäjille ja erilaisille kahvoille. Kaikki Goljatit ovat kotimaisia kovaan kuntosalikäyttöön tarkoitettuja, erittäin laadukkaita ja viimeisteltyjä kuntosalilaitteita. Made in Vaasa. Rahoitus mahdollisuus!

 • 1 Arvostelua

  Goljatin tasapenkki kovaan käyttöön. Penkki vastaa mitoitukseltaan penkkipunnerruspenkkiä ja se sopii hyvin myös esim. power rackiin ja smithiin. Kaikki Goljatit ovat kotimaisia kovaan kuntosalikäyttöön tarkoitettuja, erittäin laadukkaita ja viimeisteltyjä kuntosalilaitteita. Made in Vaasa. Rahoitus mahdollisuus!

 • 1 Arvostelua

  Uusin Goljat. Tällä voit tehdä mitä haluat. Parhaimmillaan laite on kaikissa kyykyissä, punnerruksissa, maastavedoissa, kulmasoudussa ja olankohautuksissa. Vipuvarren liike lähtee lähes lattiasta ja yltää suorille käsille. Aloituskohta ja varren korkeus on säädettävissä. Tällä treenaat itsesi elämäsi kuntoon! Made in Vaasa. Rahoitus mahdollisuus!

 • 1 Arvostelua

  Goljatin vahvarakenteinen vinopenkki. Penkissä on 7 eri kulmaan (20-37 astetta) säädettävä selkänoja. Vaihtelemalla penkin kulmaa kohdistat harjoittelun lihaksen eri kohtiin ja teet harjoittelustasi monipuolisemman. Kaikki Goljatit ovat kotimaisia kovaan kuntosalikäyttöön tarkoitettuja, erittäin laadukkaita ja viimeisteltyjä kuntosalilaitteita. Made in Vaasa. Rahoitus mahdollisuus!

 • Goljat valmisti maailman ensimmäisen ja ainoan vipuvarsitaljan, koska haluamme olla paras. Vipuvarsi keventää kuormaa liikkeen lopussa ja helpottaa liikkeen raskainta vaihetta. Voit lastata niin paljon, kun haluat - ei lopu pakka kesken. Made in Vaasa. Rahoitus mahdollisuus!

 • Todella vahva ja tukeva dippiteline. V-muotoilu mahdollistaa useat eri oteleveydet. Kaikki Goljatit ovat kotimaisia kovaan kuntosalikäyttöön tarkoitettuja, erittäin laadukkaita ja viimeisteltyjä kuntosalilaitteita. Made in Vaasa. Rahoitus mahdollisuus!

Näytetään 13 - 24 / 27 tuotteesta